Gå videre til hovedindholdet

Kina: Midlertidigt stop for invitationsbreve

Danadopt skriver på deres hjemmeside:
04-06-2009
Nyt fra Kina
Vores kontaktperson i Kina, Christina Wang, har netop bekræftet for os, at CCAA ikke pt. udsteder invitationsbreve til familier, der har accepteret børn fra Kina. Dermed er der desværre ingen familier, der vil få mulighed for at rejse ud indenfor det næste stykke tid. Vi kan ikke få oplyst, hvor længe, der vil gå, før CCAA igen vil begynde at udstede invitationsbreve – det vil afhænge af udviklingen i forbindelse med svineinfluenzaen.

Vi kan ikke sige, hvor mange familier, der vil blive berørt af dette midlertidige stop, idet det afhænger af, hvor længe det vil stå på. Der vil stadig blive matchet børn og udstedt acceptbreve, men familierne må desværre vente på at kunne rejse ud til Kina for at modtage deres børn.

http://www.danadopt.dk/Default.aspx?ID=129&PID=265&Action=1&NewsId=606

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001