Gå videre til hovedindholdet

Korea-formidling Danadopt

Danadopt skriver på deres hjemmeside, at formidlingen fra Korea er god men med store udsving. De forventer at modtage ca. samme antal børn i 2009 som året før.

Derudover skriver de: Vi kan indimellem godt modtage børnepapirer på børn, der endnu ikke er fyldt 5 måneder, og som familie kan man også præsenteres for barnet inden 5 måneders alderen. Korea har dog tilkendegivet, at de acceptdokumenter, som skal returneres til HOLT ikke må underskrives for notar, før barnet er fyldt 5 mdr.

Læs mere: http://www.danadopt.dk/Default.aspx?ID=133&PID=320&Action=1&NewsId=605

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001