Gå videre til hovedindholdet

Danskernes Afrika

På dr.dk tv ligger der lige nu en lille udsendelsesrække på tre programmer, der hedder Danskernes Afrika. Den handler om den superseje løber Rikke Rønholts rejse tilbage for at finde sine rødder i Ghana. Selvom Ghana ikke er et adoptionsland, så synes jeg alligevel, at udsendelserne er inspirerende, både i forhold til det at kende sine rødder og i forhold til reflektioner over kulturforskelle.
Det skal lige siges, før man overvejer at se udsendelserne med mindre børn, at der i afsnit 2 uden varsel kommer et barsk klip fra en film om slaver, og at der i afsnit 3 er noget om Guinea-orm, indeholdende nogle billeder, der måske også kan forskrække børn.

http://www.dr.dk/odp/player.aspx?mt=frontpagetab&st=frontpageTab_0
Kig under fanen Programmer og find her Danskernes Afrika.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001