Gå videre til hovedindholdet

Opbygning af siden

Bloggen er opbygget således, at i denne spalte kommer de nyheder og emner, jeg selv poster. I spalten i højre side findes øverst links til en række blogs, hvor der kan være noget spændende om adoption fra forskellige lande. De er altid sorteret, så den senest opdaterede ligger øverst og linksene opdateres automatisk med de seneste nyheder.
Hvis man scroller længere ned i højre spalte, kommer man til en hvid boks med grøn skrift, som hedder "Flere nyheder". Her poster jeg forskellige links til artikler m.m., som kunne være interessante. F.eks. ligger der lige nu nogle links til indlæg på netsundhedsplejerske.dk. Opdateringen af links er halvautomatisk, så her er det også meget nemt for mig at opdatere ofte.
Mvh. Irene

Opdateret 08.06.2009: Jeg har byttet om på Flere nyheder i den grønne boks og Nyheder fra andre blogs, da førstnævnte opdateres oftere og derfor nu ligger øverst.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001